iParkMeSant Cugat

Promusa posarà en marxa la nova aplicació de iParkMe

Promusa posarà en marxa la nova aplicació iParkMe a Sant Cugat per pagar la zona blava a través del mòbil, permetrà pagar sense haver de desplaçar-se al parquímetre i enviarà avisos automàtics quan el tiquet estigui a punt de finalitzar, per la qual cosa, els usuaris podran augmentar el temps d’estacionament des de qualsevol lloc.

A més, iParkMe funcionarà sense necessitat d’avançar diners i enviarà avisos automàtics quan el tiquet estigui a punt de finalitzar, per la qual cosa, els usuaris podran ampliar-lo des de qualsevol lloc.

D’altra banda, en cas de denúncia, perquè el pagament ha expirat, es podrà anul·lar la denúncia des de la primera hora.

Nova aplicació per al pagament amb el mòbil a la zona blava

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment